Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)3754g1727kcal120.1g180.2g56.3g0g
Ohrasuurimo 638g2057kcal52.7g403g12.8g48.5g
Kauralese 75g270kcal13.5g34.2g5.8g13.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g8109kcal372.6g1234.8g149.8g123.2g
Valittu annoskoko4480g4054kcal186.3g617.4g74.9g61.6g
Annoskoko puolitettuna2240g2027kcal93.2g308.7g37.5g30.8g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993