Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)4505g2072kcal144.2g216.2g67.6g0g
Ohrasuurimo 766g2469kcal63.2g483.6g15.3g58.2g
Kauralese 90g324kcal16.2g41.1g6.9g15.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g9730kcal447.2g1481.8g179.6g148g
Valittu annoskoko5376g4865kcal223.6g740.9g89.8g74g
Annoskoko puolitettuna2688g2433kcal111.8g370.5g44.9g37g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993