Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)5256g2418kcal168.2g252.3g78.8g0g
Ohrasuurimo 894g2880kcal73.7g564.2g17.9g67.9g
Kauralese 105g378kcal18.9g47.9g8.1g18.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g11352kcal521.6g1728.8g209.6g172.6g
Valittu annoskoko6272g5676kcal260.8g864.4g104.8g86.3g
Annoskoko puolitettuna3136g2838kcal130.4g432.2g52.4g43.2g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993