Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)563g259kcal18g27g8.4g0g
Ohrasuurimo 96g309kcal7.9g60.5g1.9g7.3g
Kauralese 11g41kcal2g5.1g0.9g2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1216kcal55.8g185.2g22.4g18.6g
Valittu annoskoko672g608kcal27.9g92.6g11.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna336g304kcal14g46.3g5.6g4.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993