Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)6000g2760kcal192g288g90g0g
Ohrasuurimo 1020g3288kcal84.1g644.1g20.4g77.5g
Kauralese 120g432kcal21.6g54.7g9.2g21g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g12959kcal595.4g1973.6g239.2g197g
Valittu annoskoko7160g6480kcal297.7g986.8g119.6g98.5g
Annoskoko puolitettuna3580g3240kcal148.9g493.4g59.8g49.3g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993