Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)6007g2763kcal192.2g288.3g90.1g0g
Ohrasuurimo 1021g3291kcal84.2g644.8g20.4g77.6g
Kauralese 120g432kcal21.6g54.8g9.3g21g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g12974kcal596g1975.8g239.6g197.2g
Valittu annoskoko7168g6487kcal298g987.9g119.8g98.6g
Annoskoko puolitettuna3584g3243kcal149g494g59.9g49.3g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993