Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)6758g3109kcal216.2g324.4g101.4g0g
Ohrasuurimo 1149g3703kcal94.8g725.5g23g87.3g
Kauralese 135g487kcal24.3g61.6g10.4g23.7g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g14596kcal670.6g2223g269.6g222g
Valittu annoskoko8064g7298kcal335.3g1111.5g134.8g111g
Annoskoko puolitettuna4032g3649kcal167.7g555.8g67.4g55.5g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993