Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)751g345kcal24g36g11.3g0g
Ohrasuurimo 128g411kcal10.5g80.6g2.6g9.7g
Kauralese 15g54kcal2.7g6.8g1.2g2.6g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1622kcal74.4g246.8g30.2g24.6g
Valittu annoskoko896g811kcal37.2g123.4g15.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna448g406kcal18.6g61.7g7.6g6.2g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993