Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)7508g3454kcal240.3g360.4g112.6g0g
Ohrasuurimo 1276g4114kcal105.3g806.1g25.5g97g
Kauralese 150g541kcal27g68.5g11.6g26.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g16217kcal745.2g2470g299.4g246.6g
Valittu annoskoko8960g8109kcal372.6g1235g149.7g123.3g
Annoskoko puolitettuna4480g4054kcal186.3g617.5g74.9g61.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993