Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g28g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 350g535kcal67.6g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g1990kcal171g71.6g111.8g4.2g
Valittu annoskoko1088g995kcal85.5g35.8g55.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna544g498kcal42.8g17.9g28g1.1g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258