Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g113g12kcal0.9g1.8g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g32g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 113g256kcal15.8g1.9g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 394g601kcal76g0g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2239kcal192.8g80.6g125.8g4.8g
Valittu annoskoko1224g1119kcal96.4g40.3g62.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna612g560kcal48.2g20.2g31.5g1.2g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258