Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g13g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.5g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 13g28kcal1.8g0.2g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 44g67kcal8.4g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g249kcal21.4g8.8g14g0.6g
Valittu annoskoko136g124kcal10.7g4.4g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna68g62kcal5.4g2.2g3.5g0.2g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.2g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258