Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Hunaja 38g124kcal0.2g30.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g125g14kcal1g2g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g35g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 125g284kcal17.5g2.1g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 438g668kcal84.4g0g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2488kcal213.8g89.4g140g5.2g
Valittu annoskoko1360g1244kcal106.9g44.7g70g2.6g
Annoskoko puolitettuna680g622kcal53.5g22.4g35g1.3g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258