Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g42g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 150g341kcal21g2.6g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 525g802kcal101.3g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g2985kcal256.8g107.6g168g6.4g
Valittu annoskoko1632g1492kcal128.4g53.8g84g3.2g
Annoskoko puolitettuna816g746kcal64.2g26.9g42g1.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258