Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Hunaja 53g173kcal0.3g42.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g175g19kcal1.4g2.8g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g49g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 175g398kcal24.5g3g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 613g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 613g935kcal118.2g0g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g3483kcal299.6g125.2g196g7.4g
Valittu annoskoko1904g1741kcal149.8g62.6g98g3.7g
Annoskoko puolitettuna952g871kcal74.9g31.3g49g1.9g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258