Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g225g25kcal1.8g3.6g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g63g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 225g512kcal31.5g3.8g40.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 788g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 788g1203kcal152g0g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g4478kcal384.8g160.6g252g9.4g
Valittu annoskoko2448g2239kcal192.4g80.3g126g4.7g
Annoskoko puolitettuna1224g1119kcal96.2g40.2g63g2.4g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258