Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g25g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g7g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 88g134kcal16.9g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g498kcal42.6g17.8g28g1g
Valittu annoskoko272g249kcal21.3g8.9g14g0.5g
Annoskoko puolitettuna136g125kcal10.7g4.5g7g0.3g
Arvot/100g100g92kcal7.8g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258