Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Hunaja 75g248kcal0.4g60.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g250g28kcal2g4g0.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g70g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 250g568kcal35g4.3g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 875g1336kcal168.9g0g73.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g4975kcal428g179g279.8g10.8g
Valittu annoskoko2720g2487kcal214g89.5g139.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna1360g1244kcal107g44.8g70g2.7g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258