Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Hunaja 90g297kcal0.4g72.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g84g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 300g682kcal42g5.1g54g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1050g1603kcal202.7g0g88.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g5970kcal513g214.6g335.6g12.8g
Valittu annoskoko3264g2985kcal256.5g107.3g167.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna1632g1493kcal128.3g53.7g83.9g3.2g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258