Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Hunaja 105g347kcal0.5g84.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g350g39kcal2.8g5.6g0.4g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g98g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 350g796kcal49g6g63g0g
Vesi, vesijohtovesi 1225g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1225g1871kcal236.4g0g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g6964kcal598.8g250.4g391.6g15g
Valittu annoskoko3808g3482kcal299.4g125.2g195.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna1904g1741kcal149.7g62.6g97.9g3.8g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258