Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g38g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g11g0.5kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 38g85kcal5.3g0.6g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 131g200kcal25.3g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g746kcal64.2g26.6g41.8g1.6g
Valittu annoskoko408g373kcal32.1g13.3g20.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna204g187kcal16.1g6.7g10.5g0.4g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258