Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g400g44kcal3.2g6.4g0.4g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g112g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1400g2138kcal270.2g0g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g7959kcal684.2g286g447.4g17g
Valittu annoskoko4352g3980kcal342.1g143g223.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna2176g1990kcal171.1g71.5g111.9g4.3g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258