Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Hunaja 135g446kcal0.7g109.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g450g50kcal3.6g7.2g0.5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g126g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 450g1023kcal63g7.7g81g0g
Vesi, vesijohtovesi 1575g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1575g2405kcal304g0g132.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g8954kcal770g322g503.4g19.4g
Valittu annoskoko4896g4477kcal385g161g251.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna2448g2239kcal192.5g80.5g125.9g4.9g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258