Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g14g0.7kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.9g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 175g267kcal33.8g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g995kcal85.8g35.8g56.2g2.2g
Valittu annoskoko544g497kcal42.9g17.9g28.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna272g249kcal21.5g9g14.1g0.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258