Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Hunaja 150g496kcal0.7g121.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g500g55kcal4g8g0.5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g140g7kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 500g1137kcal70g8.5g90g0g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 1750g2672kcal337.8g0g147g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g9949kcal855.2g357.6g559.4g21.4g
Valittu annoskoko5440g4975kcal427.6g178.8g279.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna2720g2487kcal213.8g89.4g139.9g5.4g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258