Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Hunaja 19g62kcal0.1g15.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g63g6.9kcal0.5g1g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g18g0.9kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 63g142kcal8.8g1.1g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 219g334kcal42.2g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1244kcal107g44.6g70.2g2.8g
Valittu annoskoko680g622kcal53.5g22.3g35.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna340g311kcal26.8g11.2g17.6g0.7g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258