Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g75g8.3kcal0.6g1.2g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g21g1.1kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 75g171kcal10.5g1.3g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 263g401kcal50.7g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1493kcal128.4g53.6g84.2g3.2g
Valittu annoskoko816g746kcal64.2g26.8g42.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna408g373kcal32.1g13.4g21.1g0.8g
Arvot/100g100g92kcal7.9g3.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258