Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Hunaja 240g793kcal1.2g193.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g800g88kcal6.4g12.8g0.8g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g224g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 800g1819kcal112g13.6g144g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 2800g4276kcal540.4g0g235.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g15919kcal1368.4g572g895g34.2g
Valittu annoskoko8704g7960kcal684.2g286g447.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna4352g3980kcal342.1g143g223.8g8.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258