Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Hunaja 26g87kcal0.1g21.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g88g10kcal0.7g1.4g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g25g1.2kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 88g199kcal12.3g1.5g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 306g468kcal59.1g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g1741kcal149.6g62.6g98g3.8g
Valittu annoskoko952g871kcal74.8g31.3g49g1.9g
Annoskoko puolitettuna476g435kcal37.4g15.7g24.5g1g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258