Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl424g492kcal92.5g0g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g36g52kcal2.1g11.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herne 100g69kcal5.1g9.3g0.4g3.1g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g10g2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)399g719kcal8g20g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g3125kcal219.2g96.6g206.6g9.8g
Valittu annoskoko1085g1563kcal109.6g48.3g103.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna543g781kcal54.8g24.2g51.7g2.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729