Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl594g689kcal129.5g0g19g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g50g73kcal3g15.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Herne 140g96kcal7.1g13.1g0.6g4.3g
Kasvisliemikuutio 7.7g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g14g2.8kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 14g3kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)559g1006kcal11.2g27.9g95g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3038g4375kcal307g135g289.4g13.4g
Valittu annoskoko1519g2188kcal153.5g67.5g144.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna760g1094kcal76.8g33.8g72.4g3.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729