Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl679g787kcal148g0g21.7g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g58g83kcal3.4g17.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Herne 160g110kcal8.1g14.9g0.6g5g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g16g3.2kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 16g3.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g31.9g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)639g1150kcal12.8g31.9g108.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g5000kcal350.8g154.4g330.6g15.4g
Valittu annoskoko1736g2500kcal175.4g77.2g165.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna868g1250kcal87.7g38.6g82.7g3.9g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729