Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl764g886kcal166.5g0g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g65g94kcal3.8g20g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herne 180g124kcal9.1g16.8g0.7g5.6g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g18g3.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 18g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g35.9g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)719g1294kcal14.4g35.9g122.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g5625kcal394.8g173.8g372g17.4g
Valittu annoskoko1953g2813kcal197.4g86.9g186g8.7g
Annoskoko puolitettuna977g1406kcal98.7g43.5g93g4.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729