Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl85g98kcal18.5g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g7.2g10kcal0.4g2.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 20g14kcal1g1.9g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)80g144kcal1.6g4g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g625kcal43.6g19.2g41.4g2g
Valittu annoskoko217g312kcal21.8g9.6g20.7g1g
Annoskoko puolitettuna109g156kcal10.9g4.8g10.4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal10g4.4g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729