Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1018g1181kcal222g0g32.6g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g86g125kcal5.1g26.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Herne 240g165kcal12.1g22.4g1g7.4g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g24g4.8kcal0.5g1g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 24g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 48g424kcal0g0g47.9g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)958g1725kcal19.2g47.9g162.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g7500kcal526.4g231.8g496.2g23g
Valittu annoskoko2604g3750kcal263.2g115.9g248.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna1302g1875kcal131.6g58g124.1g5.8g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729