Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1358g1575kcal295.9g0g43.4g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g115g167kcal6.8g35.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Herne 319g220kcal16.2g29.9g1.3g9.9g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Korianteri, tuore, annos 20g32g6.4kcal0.6g1.3g0.2g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 32g6.9kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 64g565kcal0g0g63.9g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1278g2300kcal25.6g63.9g217.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g10000kcal701.6g309.2g661.6g31g
Valittu annoskoko3472g5000kcal350.8g154.6g330.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna1736g2500kcal175.4g77.3g165.4g7.8g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729