Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1527g1772kcal332.9g0g48.9g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g129g188kcal7.6g40g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Herne 359g248kcal18.2g33.6g1.4g11.1g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.6g0.3g
Korianteri, tuore, annos 20g36g7.2kcal0.7g1.4g0.2g1.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 36g7.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g71.9g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1437g2587kcal28.7g71.9g244.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g11250kcal789g347.8g744g34.6g
Valittu annoskoko3906g5625kcal394.5g173.9g372g17.3g
Annoskoko puolitettuna1953g2813kcal197.3g87g186g8.7g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729