Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl170g197kcal37g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g14g21kcal0.8g4.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Herne 40g28kcal2g3.7g0.2g1.2g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g4g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)160g288kcal3.2g8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1250kcal87.6g38.6g82.6g3.6g
Valittu annoskoko434g625kcal43.8g19.3g41.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna217g313kcal21.9g9.7g20.7g0.9g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729