Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1700g1972kcal370.6g0g54.4g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g144g209kcal8.5g44.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g40g8kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.6kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1600g2880kcal32g80g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8696g12523kcal878.2g387g828.4g38.6g
Valittu annoskoko4348g6262kcal439.1g193.5g414.2g19.3g
Annoskoko puolitettuna2174g3131kcal219.6g96.8g207.1g9.7g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729