Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl255g295kcal55.5g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g22g31kcal1.3g6.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Herne 60g41kcal3g5.6g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)240g431kcal4.8g12g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1875kcal131.4g58g123.8g6g
Valittu annoskoko651g938kcal65.7g29g61.9g3g
Annoskoko puolitettuna326g469kcal32.9g14.5g31g1.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729