Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl339g394kcal74g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g29g42kcal1.7g8.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Herne 80g55kcal4g7.5g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g8g1.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 16g141kcal0g0g16g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)319g575kcal6.4g16g54.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g2500kcal175.4g77.4g165.2g7.6g
Valittu annoskoko868g1250kcal87.7g38.7g82.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna434g625kcal43.9g19.4g41.3g1.9g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729