Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 26g90kcal1.8g18.5g0.6g1g
Kaali, valkokaali228g48kcal2.7g7.8g0.5g4.8g
Peurapaisti, käsittelemätön143g143kcal31.4g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Siirappi 5.7g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g663kcal72.6g63.8g12g12.6g
Valittu annoskoko434g331kcal36.3g31.9g6g6.3g
Annoskoko puolitettuna217g166kcal18.2g16g3g3.2g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531