Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 45g157kcal3.1g32.4g1g1.8g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Peurapaisti, käsittelemätön250g250kcal55g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g1159kcal127g111.6g20.2g22g
Valittu annoskoko760g580kcal63.5g55.8g10.1g11g
Annoskoko puolitettuna380g290kcal31.8g27.9g5.1g5.5g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531