Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 45g157kcal3.1g32.4g1g1.8g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Peurapaisti, käsittelemätön250g250kcal55g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1160kcal127.2g111.6g20.4g22.2g
Valittu annoskoko760g580kcal63.6g55.8g10.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna380g290kcal31.8g27.9g5.1g5.6g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531