Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 58g202kcal4g41.6g1.3g2.3g
Kaali, valkokaali514g108kcal6.2g17.5g1g10.8g
Peurapaisti, käsittelemätön321g321kcal70.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g1490kcal163.4g143.4g26g28.4g
Valittu annoskoko976g745kcal81.7g71.7g13g14.2g
Annoskoko puolitettuna488g373kcal40.9g35.9g6.5g7.1g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531