Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g527g1001kcal79g0g79g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)176g105kcal1.8g7.9g7g0g
Korppujauho 88g322kcal9.2g65.8g0.9g4.7g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.3g28kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 26g80kcal2.3g14.6g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3281kcal192.8g216.4g182.2g23.6g
Valittu annoskoko1008g1641kcal96.4g108.2g91.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna504g820kcal48.2g54.1g45.6g5.9g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857