Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g602g1144kcal90.3g0g90.3g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)201g120kcal2g9g8g0g
Korppujauho 100g368kcal10.5g75.2g1g5.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6g32kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 30g92kcal2.6g16.7g0.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g3750kcal219.8g247.4g208.2g26.8g
Valittu annoskoko1152g1875kcal109.9g123.7g104.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna576g938kcal55g61.9g52.1g6.7g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857