Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g677g1287kcal101.6g0g101.6g0g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.8g0.4g3.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)226g136kcal2.3g10.2g9g0g
Korppujauho 113g413kcal11.8g84.6g1.2g6g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 6.8g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.8g36kcal0g0g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 34g103kcal3g18.8g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g4218kcal247.6g278.6g234.6g30.2g
Valittu annoskoko1296g2109kcal123.8g139.3g117.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna648g1055kcal61.9g69.7g58.7g7.6g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857