Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g75g143kcal11.3g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.3g1.1g1g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.8g11kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g469kcal27.6g31g26g3.4g
Valittu annoskoko144g234kcal13.8g15.5g13g1.7g
Annoskoko puolitettuna72g117kcal6.9g7.8g6.5g0.9g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857