Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g753g1430kcal112.9g0g112.9g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)251g151kcal2.5g11.3g10g0g
Korppujauho 125g459kcal13.2g94g1.3g6.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.6g0.3g0.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 38g114kcal3.3g20.8g0.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4687kcal275.4g309.2g260.6g33.4g
Valittu annoskoko1440g2344kcal137.7g154.6g130.3g16.7g
Annoskoko puolitettuna720g1172kcal68.9g77.3g65.2g8.4g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857